Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Seznam

Foto-seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   recepty   >>   vepřové maso

Přírodní řízek

4 plátky krkovice nebo kotlety bez kosti
grilovací koření nebo podle vlastní chuti
sůl
hladká mouka

Maso naklepeme,posypeme kořením a případně osolíme. Solit nemusíme, pokud je použité koření slané. Necháme chvilku odležet a potom maso obalíme v hladké mouce z obou stran. Na pánvi rozehřejeme tuk a dáme smažit řízky. Pánev přikryjeme poklicí, až slyšíme, že stéká voda z poklice do tuku, tak maso otočíme a smažíme z druhé strany už bez pokličky.

Příloha : bramborová kaše, vařené brambory s královskou cuketou, cuketovým zelím nebo jinak upravenou zeleninou.

  vloženo   27.7.2007