Budu moc ráda, když mi napíšete která jídla vám chutnala a co děláte jinak a chutněji
19. března 2013 Nastal rohodující okamžik.
Web na kterém hostuji webzdarma.cz, začal mít problémy.
Google chrome nedovolí otevřít stránky z webzdarma, nahlásí chybu "Webové stránky, které chcete otevřít, obsahují malware.
Google Chrome dočasně zablokoval přístup ke stránkám www.ajina-kucharka.wz.cz."
Návštěvnost klesla ze 700 návštěvníků za den na 100.
Konečně jsem se rozhodla. Dnes jsem si objednala hosting a doménu ajina-kucharka.cz
Mám obavy a bojím se nového, tak jsem hosting vzala na měsíc zkušebně.
22.3.2012 Dnes jsem vložila do stránek nově udělané Menu. Původní Menu už bylo pro ostudu a strašně nepřehledný.
Inspiraci jsem našla na stránkách
České hospodyňky.
Hurá, hurá, hurá!!!!!
30.11.2007 je důležitý den. Konečně jsem převedla všechny recepty do nové kuchařky.
Už se budu věnovat jen doplňování nových receptů.
Budu moc ráda, když mě upozorníte na chyby v kuchařce, protože vařím, fotím, upravuji fotky a
dělám webovou kuchařku sama a někdy se stane, že přehlídnu chyby.
Při psaní receptu mám problémy s uvedením váhy a množství surovin.
Hustotu omáčky odhaduji, když je moc hustá zředím a málo hustou zahustím.
Proto při psaní receptu někdy sáhnu po kuchařce a uvádím jimi uvedené váhy.
Máme rádi skopové maso, jen v poslední době je problém ho u nás sehnat.
Poprvé jsem se setkala se skopovým masem ve svých 19 letech na dovolené v Rumunsku, chutnalo mi.
Kamarád Fred nás naučil dělat asádo, které znal z Argentiny, kde vyrůstal.
Tehdy jsem si potvrdila, že skopové je velmi dobré, ale musí se správně upravit. Skopový guláš je taky dobrota.
Když kamarád Jirka poprvé ochutnal asádo a skopový guláš prohlásil 'Ani jsem netušil, že ho mám rád'.