wz

Seznam

Foto-seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   recepty   >>   vepřové maso

Řízky na slanině

4 vepřové řízky (kýta, kotleta, krkovice)
sůl, pepř
100 g slaniny
100 g tvrdého sýra

Slaninu nakrájíme na malé kostičky a na pánvi vyškvaříme do zlatova.
Škvarečky vyjmeme z pánve. Na tuk dáme osolené a opepřené maso. Opékáme 1 minutu po každé straně.
Potom na maso dáme škvarečky a posypeme nastrouhaným sýrem. Zapékáme 2 minuty pod poklicí, dokud se sýr neroztaví.

Podáváme s opékanými bramborami, pečenými bramborami, vařeným bramborem nebo bramborovou kaší.

Mistr kuchař   vloženo   14.4.2008