Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Seznam

Foto-seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   recepty   >>   uzeniny   >>   vaříme v přírodě

Paprsková dobrota

1 konzerva luncheonu meat nebo
     30 dkg kabanosu (klobásy) nebo
     zavařené vepřové maso
1 velká cibule
1 paprika
2 stroužky česneku
1 sklenice houbové pomazánky
sojová omáčka
kečup

Cibuli nakrájíme a dáme smažit do kastrólu. Papriku nakrájíme na jemnější proužky a přidáme k cibuli, když je sklovatá. Chvilku smažíme, osolíme a přidáme nakrájený česnek. Krátce orestujeme, přidáme nakrájený luncheon (uzeninu), lžíci kečupu, osmahneme, přidáme houbovou pomazánku, trošku podlijeme, aby vznikla hustá omáčka, trošku zakápneme sojovou omáčkou a krátce podusíme.
Před odstavením dochutíme solí nebo sojovou omáčkou.

Podáváme s čínskými nudlemi nebo rýží, případně chlebem.

  vloženo 6.11.2008