1 konzerva luncheonu meat nebo
30 dkg kabanosu (klobásy) nebo zavařené vepřové maso
1 velká cibule
1 paprika
2 stroužky česneku
1 sklenice houbové pomazánky
sojová omáčka
kečup
Cibuli nakrájíme a dáme smažit do kastrólu. Papriku nakrájíme na jemnější proužky a přidáme k cibuli, když je sklovatá.
Chvilku smažíme, osolíme a přidáme nakrájený česnek. Krátce orestujeme, přidáme nakrájený luncheon (uzeninu), lžíci kečupu, osmahneme, přidáme
houbovou pomazánku, trošku podlijeme, aby vznikla hustá omáčka, trošku zakápneme sojovou omáčkou a krátce podusíme.
Před odstavením dochutíme solí nebo sojovou omáčkou.
Podáváme s čínskými nudlemi nebo rýží, případně chlebem.