Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Seznam

Foto-seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   recepty   >>   vepřové maso

Přírodní řízek s hořčicí

4 plátky krkovice (kotlety, kuřecí nebo krůtí)
plnotučná hořčice
sůl, pepř
hladká mouka

Maso naklepeme, osolíme, mírně opepříme a na jedné straně potřeme hořčicí. Necháme chvilku odležet a potom maso obalíme v hladké mouce z obou stran. Na pánvi rozehřejeme tuk a smažíme nejdřív ze strany s hořčicí. Pánev přikryjeme poklicí. Až slyšíme, že stéká voda z poklice do tuku, tak maso otočíme a smažíme tentokrát už bez pokličky.

Příloha : americké brambory s hořčicovou omáčkou, vařené brambory nebo
bramborová kaše.

Recept od tchýně Zdeňky   vloženo   7.4.2003