Pánev Zepter zahřejeme k zelenému poli. Zkontrolujeme teplotu tak, že do pánve dáme několik kapek vody a
když se kapky rozprsknou a vytvářejí na dně perličky, je pánev správně rozehřátá.
Řízky opatrně naklepeme, stačí rukou, potřeme rozetřeným česnekem a necháme asi 1 hodinu v chladu,
potom ho osušíme papírovým ubrouskem.
Řízky vložíme do předehřáté pánve a přitlačíme je vidličkou ke dnu.
Pánev přikryjeme poklicí na 2-3 minuty, potom maso obrátíme. Za tu dobu se maso opeče a uvolní ode dna.
Řízky posypeme kořením, dáme na každý lžičku másla. Přikryjeme poklicí a necháme 2 minuty.
Potom mírně podlijeme a děláme odkryté asi 2 minuty. Můžeme dosolit a dochutit kořením.