wz

Seznam

Foto-seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   recepty   >>   v přírodě   >>   zvěřina+skopové

Skopové v hořčici

Skopové maso
olej
drcený kmín
pepř, sůl
2-3 lžíce plnotučné hořčice
1 menší cibule
česnek-hodně

Maso důkladně zbavíme tuku a odblaníme, nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a pokmínujeme. Do hořčice vlijeme trochu oleje, přidáme jemně nakrájenou, posekanou nebo nastrouhanou cibuli, prolisovaný česnek a promícháme. Hořčicovou marinádu promícháme s masem a necháme 1-2 hodiny proležet. Můžeme dělat doma na pánvi, nebo venku na plechu na dřevěném uhlí. Můžeme dělat na rožni – maso nakrájíme na větší kostky a napícháme na špejli nebo jehlu prokládané cibulí.
Je to skutečně dobré.

Podáváme s chlebem, bramborem a dresing ke grilovanému masu dochucený stroužkem česneku.

recept od Stani Částkové   vloženo 2004