Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Seznam

Foto-seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   recepty   >>   zvěřina+skopové

 

Daňčí plátky v alobalu

4 plátky daňčí kýty
jalovčičky drcené
4 větší cibule
8 plátků slaniny (může být i prorostlá anglická)
4 žampióny
sůl, pepř
sušený česnek
olivový olej
4 plátky alobalu

Plátky masa naklepeme, posypeme rozdrceným jalovcem, potřeme olivovým olejem a dáme přes noc odležet do lednice. Druhý den maso osolíme. opepříme, posypeme sušeným česnekem a můžeme ještě okořenit kořením na divočinu. Na alobal dáme plátek slaniny, nakrájenou cibuli, plátek masa, na něj cibuli, nakrájený žampión, který jsme trošku osolili a nahoru plátek slaniny. Alobal dobře uzavřeme a dáme na plech. Pečeme 1,5 hodiny, potom alobal nahoře rozděláme (roztrhneme) a pečeme ještě asi 0,5 hodiny, až je slanina dozlatova.

vloženo 1.12.2006