Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Seznam

Foto-seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   recepty   >>   vepřové maso

Vepřové na zelenině

4 plátky vepřové kotlety nebo plece
sůl, pepř
tymián
2 mrkve
1/2 celeru
1 petržel
1 kedlubna (nemusí být)
3 bobkové listy
3 stroužky česneku

Plátky (mohou být i s kostí) naklepeme, osolíme, opepříme okořeníme tymiánem. Zeleninu očistíme a nakrájíme na plátky, můžeme použít struhadlo. Cibuli nakrájíme na půlobloučky. Ve velkém kastrole nebo pekáči orestujeme cibuli na ni potom dáme maso a orestujeme, aby se zatáhlo, nakonec přidáme všechnu zeleninu, opečeme, podlijeme vodou nebo vývarem,osolíme, přidáme nakrájený česnek, bobkový list a trochu tymiánu. Dáme do trouby a pečeme, až je maso měkké.

Podáváme s rýží nebo s pečenými či vařenými bramborami.

Připravené suroviny cibuli orestujeme a potom orestujeme maso
přidáme zeleninu a krátce orestujeme podlijeme vodou nebo vývarem

   vloženo 29.7.2008