Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Seznam

Foto-seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   recepty   >>   vepřové maso

Vepřové na žampionech

600 g vepřového plecka
300 g žampiónů
sůl, drcený kmín, pepř
100 g másla

Vepřové maso nakrájíme na kostky, dáme do pekáčku, osolíme, trošku opepříme a posypeme kmínem. Žampióny nakrájíme, dáme na maso, osolíme okmínujeme a navrch dáme kousky másla. Dáme nepřikryté péct do trouby. V průběhu pečení maso se žampióny promícháme. Maso a žampióny pustí vodu. Pečeme do úplného odpaření vody, kdy maso zezlátne.

Podáváme s rýží, hranolky, pečenými nebo vařenými bramborami.

  vloženo   17.3.2005