Maso naklepeme, osolíme, opepříme a okmínujeme.
Na rozehřátý olej dáme nakrájenou cibuli a smažíme, až začne zlátnout, vložíme maso, které orestujeme z obou stran.
Potom přidáme jemně nakrájenou mrkev, zakápneme sojovou omáčkou, osolíme, zalijeme vodou a dusíme až je maso měkké.
Dělám v tlakovém hrnci (papiňáku), takže zavřu hrnec a dusím 30 minut.
Maso vyjmeme (neměla jsem plátky, dělala jsem z kostek, víte jakou to dalo práci?) a mrkev
s vývarem rozmixujeme.
Pokud bylo málo vývaru a omáčka je moc hustá, podlijeme, provaříme, dochutíme solí nebo sojovou omáčkou a vložíme
zpět maso.
Podáváme s vařeným bramborem, bramborovou kaší, rýží nebo těstovinami.