wz

Seznam

Foto-seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   recepty   >>   vepřové maso

Vepřové kotlety na majolce

4 plátky vepřové kotlety
sůl
Marináda:
1 sklenice majonézy - 250 ml
1 lžička kari
2 lžičky grilovacího koření
3 lžičky kremžské hořčice (pikant, plnotučná)

4 velké cibule
10 dkg tvrdého sýra

Plátky masa naklepeme a každý osolíme.
Připravíme si marinádu a do ní naložíme maso.
Nejlepší je den předem nebo stačí ráno před vařením. Cibuli nakrájíme nahrubo, nejlépe na měsíčky. 3 nakrájené cibule dáme na pekáč, na cibuli položíme plátky masa a všechnu marinádu, rozložíme zbytek nakrájené cibule. Pekáč zakryjeme druhým pekáčem nebo alobalem a dáme do trouby péct. Po 50 minutách pečení maso posypeme nastrouhaným sýrem a ještě asi 20 minut odkryté pečeme.

Podáváme s pečeným nebo vařeným bramborem

  vloženo 30.10.2007