Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Seznam

Foto-seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   recepty   >>   vepřové maso

Moravský vrabec

6o dkg libového bůčku ne vepřové plece
sůl, kmín
1 velká cibule
4 stroužky česneku
1 lžíce hladké mouky

Maso opláchneme a nakrájíme na větší kousky - 2 kousky na porci. Maso vložíme do pekáče, osolíme, okmínujeme, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a drobně nakrájený česnek, podlijeme trochou vody a přikryté dáme péct. Během pečení maso obrátíme, přeléváme je vypečenou šťávou a podle potřeby podléváme teplou vodou. Pečeme do měkka. Ke konci pečení podlijeme vodou s rozmíchanou moukou a odkryté pečeme aspoň 15 minut, aby se povařila mouka.

Podáváme s knedlíkem nejlépe bramborovým a zelím nebo špenátem.

vloženo   10.3.2010