wz

Seznam

Foto-seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   recepty   >>   vepřové maso

Vepřové koleno po Slovensku

Vepřové koleno ( já raději uzené)
0,5 kg Kysaného zelí
Rajčatový protlak
Cibule
Majoránka
2-3 bobkové listy
sůl
pepř, kmín
Feferonka
Vegeta speciál nebo papriková

Vše dáme vařit do hrnce nejlépe papiňáku. Když je maso měkké, tak ho vyndáme, vykostíme a nakrájíme. Vrátíme do polévky. Můžeme přidat zásmažku – já dávám. Dochutíme vegetou.

Jíme s chlebem.

Zkuste, je výborné.

od dědy Blažeje    vloženo   7.4.2002