Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Seznam

Foto-seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   recepty   >>   vepřové maso

Vepřové na kari s celerem

600 g vepřové plece
1 cibule
1/2 většího celeru
1-2 lžičky kari koření
1 kostka bujónu
sůl
zakysaná smetana

Maso nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme a dáme na tuk osmažit, potom prudce orestujeme maso, osolíme, dáme kari a krátce orestujeme, nakonec přidáme nahrubo nastrouhaný celer, zalijeme vývarem a dusíme. Můžeme dělat v tlakovém hrnci. Když je maso měkké můžeme zahustit 1 lžičkou hladké mouky rozkvedlané ve vodě nebo mléce a ještě povaříme. Do hotového pokrmu přidáme 3-4 lžíce zakysané smetany, krátce povaříme a pokud je potřeba dosolíme.

Podáváme s rýží.

  vloženo   19.10.2004