wz

Seznam

Novinky

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>  uzeniny

Sádlová pochoutka

20 dkg krájené anglické slaniny
hladká mouka
2 vejce
sůl
strouhanka
vepřové sádlo

Slanina by měla mít pokojovou teplotu, aby se lépe obalovala.
Plátky slaniny obalíme po obou stranách ve hladké mouce, s vodou nebo mlékem rozšlehaných osolených vejcích a ve strouhance, aby nebyl ani kousek bez strouhanky!
Prostě anglická slanina v klasickém trojobalu.
V pánvi rozehřejeme sádlo a smažíme po obou stranách, opravdu důkladně.

Máčíme plátky do ochucené majolky a debužírujeme. Majonézu můžeme ochutit, ale ne ředit! Když zamícháme do 100 g majonézy jeden větší stroužek česneku rozetřený se solí, tak je to akorát.

Chramst.blog.cz   vloženo   19.2.2008