wz

Seznam

Foto-seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   recepty   >>   ryby

Pstruh po trampsku

1 pstruh
citrónová šťáva
1 plátek anglické slaniny
1 paprika
sůl, drcený kmín
kadeřavá petrželka
máslo
hladká mouka
mletá paprika
olej

Pstruha osolíme, okmínujeme, pokapeme citrónovou šťávou uvnitř i na povrchu a necháme chvilku odležet. Potom do pstruha vložíme plátek slaniny, snítku petrželky, kousek másla a opatrně ho obalíme v mouce smíchané s paprikou. Pstruha dáme na rozehřátý tuk a pomalu smažíme. Ke konci smažení přidáme na pánev papriku nakrájenou na proužky, aby se osmažila.

Podáváme s chlebem nebo vařeným bramborem.

rodinný recept   3.11.2004