Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Seznam

Foto-seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   recepty   >>   ryby

 

Pangasius v žemlové krustě

1 plátek pangasia
sůl
olivový olej
2 rohlíky nebo 3 plátky toustového chleba
parmazán
čerstvá bazalka
máslo
pečící papír

Pekáč vyložíme pečícím papírem. Pangásia osolíme, položíme do pekáčku na pečící papír a trošku pokapeme olivovým olejem. Dáme do trouby 180 - 200°C na 5 - 10 minut.
Zatím si nakrájíme rohlíky na malé kostičky, dáme do misky, posypeme nastrouhaným parmazánem a natrhanými lístky bazalky a vše promícháme.
Pagasius pustí vodu, ale té se nemusíme bát. Připravenou žemlovou směs poklademe na rybu a hodně polijeme tekutým máslem, dáme do trouby na 5 - 10 minut propéct, až je sýr rozpuštěný a žemle zlatá.

Podáváme se salátem.

TV Paprika   vloženo 25.5.2010