wz

Seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   recepty   >>   vaříme v přírodě


Pštrosí vejce

vejce
grilovací koření
sůl, pepř, paprika
prostě koření podle vlastní chuti
alobal
ohniště a dostatek žhavíků

Bramboru dobře umyjeme. Odkrojíme špičku brambory.

Bramboru vydlabeme.

Vysypeme solí a kořením, nalijeme syrové vejce.

Osolíme, okořeníme.

Zakryjeme skrojenou bramborou.

Zabalíme do alobalu.

Zahrabeme do žhavých uhlíků. Asi po půl hodině vyndáme.

Pozor ať nedopadnete takto. Jinak je to výborný.

Vařil oddíl Delaware s Tonym Kubíčkem fotila Ajina     vloženo 8.7.2004