Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Seznam

Foto-seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   recepty   >>   polévky

Zelnice

1 kg hlávkového zelí
1/2 kg brambor
200 g žampiónů a sušených hub
1 zeleninový bujón
1 kostka masoxu
kopr
zakysaná smetana
sůl, pepř

Ve velkém hrnci podusíme na trošce oleje pokrájené houby. Přidáme na větší kusy pokrájené hlávkové zelí a opečeme. Zalijeme vodou a přidáme zeleninový vývar a masox, osolíme a opepříme. Když je zelí poloměkké, přidáme na kostičky pokrájené brambory a vaříme.
Na talíř dáme lžičku kopru, zalijeme polévkou a zdobíme smetanou a čerstvým koprem.

Prima vařečka    vloženo 17.10.2005