wz

Seznam

Foto-seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   recepty   >>   polévky

Kapustnica

Vepřové koleno (může být  uzené)
0,5 kg Kysaného zelí (v létě čerstvé)
Rajčatový protlak
Cibule
Majoránka
2-3 bobkové listy
sůl
pepř, kmín
Feferonka
Vegeta speciál nebo papriková
(nahradíme mletou paprikou)

Nakrájíme cibuli  a čerstvé zelí, pokud vaříme z něho a vše dáme vařit do hrnce nejlépe papiňáku. Vaříme asi 45 minut. Měkké maso vyndáme, vykostíme, nakrájíme a vrátíme do polévky. Přidáme cibulovou jíšku a 10 minut ještě povaříme, jíška není nutná. Dochutíme vegetou.

Jíme s chlebem.

recept od dědy Blažeje   vloženo   7.4.2002