Hlavní strana Polévky |
Vloženo 31.10.2016 |
|
Hovězí vývar z předpečeného masa
hovězí žebra
Do pekáče kápneme trošku oleje, vložíme hovězí žebra. Žebry rozprostřeme olej po pekáči, přidáme
mrkev, petržel, celer, rozkrojenou neoloupanou cibuli (horní špinavé slupky odděláme), 3 stroužky česneku, koření, nesolíme a dáme do trouby na 40 minut péct.
Potom se slije vypečený tuk. Maso a zeleninu přendáme do hrnce, do pekáče nalijeme vodu a uvolníme všechen výpek a nalijeme do hrnce k masu.
Do hrnce nalijeme studenou vodu, osolíme a dáme vařit. Vaříme pomalým varem aspoň 3 - 4 hodiny. Scedíme a můžeme nakrájet zeleninu a vrátit do vývaru. Uvaříme nudle a dáme do misky. Každý si dá nudle do vývaru sám. |
||
|