wz

Seznam

Novinky

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   houby   >>   hovězí maso

Hovězí na houbách

4 plátky zadního hovězího
sůl, pepř
plnotučná hořčice
hladká mouka
cibule
1 stroužek česneku
sušené houby
případně smetana na šlehání nebo zakysaná smetana

Maso trochu naklepeme, nařízneme na okrajích, osolíme, opepříme, na jedné straně potřeme hořčicí a obalíme v hladké mouce. V papiňáku rozehřejeme trochu tuku a osmahneme cibulku - jen dosklovata a dáme opéct maso z obou stran. Potom podlijeme a uvolníme přichycenou mouku. Přidáme namočené houby a nasekaný česnek. Zavřeme hrnec a dusíme. Musíme kontrolovat, aby se nepřipálila mouka.
Když je maso měkké ještě zahustíme a můžeme přidat smetanu a provaříme.

Příloha: rýže, knedlíky, špecle.

  vloženo  3.4.2003