wz

Seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>  recepty   >>  drůbež

Slepice po arménsku

600 g slepice
12 g hladké mouky
80 g másla
40g rajčatového protlaku
160 g pórku
1 menší cibule
mletá paprika
sůl
zelená petrželka

Slepici vaříme v malém množství vody. Když je měkká, tak ji vyjmeme, nakrájíme na malé kousky a vývar procedíme. Pórek nakrájíme na větší kousky, osmažíme na másle, přidáme papriku, rajčatový protlak a 5 minut restujeme. Ve vývaru rozkvedláme mouku, nalijeme na rajčatovou šťávu s pórkem, přidáme cibuli, petrželku, sůl a povaříme. Do omáčky vložíme maso a ještě chvíli provaříme.

Podáváme s rýží, brambory nebo chlebem.

  vloženo   2002