Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky. Naložíme je do nálevu připraveného
ze škrobové moučky, suchého červeného vína a špetky soli a na 25 minut odložíme stranou.
Potom nudličky z kuřecího masa opečeme na rozpáleném oleji dočervena,
vyndáme je z pánve a na zbylém tuku začneme pražit sečuánský pepř.
Papriky a zelenou cibulku nakrájíme na proužky a vhodíme na pepř.
Osolíme, přistrouháme zázvor a česnek a všechny suroviny dohromady důkladně podusíme.
Až zelenina lehce změkne, přidáme med, chilli omáčku a sójovou omáčku, opražíme a případně trošku podlijeme vínem.
Předpečené nudličky kuřecího masa vrátíme zpět na pánev a podusíme dohromady se zeleninovou směsí.
Čínské skleněné nudle uvaříme během několika minut ve slané vroucí vodě a scedíme.
Před podáváním naservírujeme na talíř nejprve uvařené těstoviny a na ně položíme kuřecí směs.