Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   recepty   >>   v přírodě   >>  drůbež

Jižanská kuřecí prsa

4 kuřecí prsa
sůl, pepř
šťáva z 1 pomeranče
4 lžíce sojové omáčky
3 stroužky česneku
olej
sušená bazalka

Kuřecí prsa bez kůže rozřízneme na větší plátek, jemně naklepeme (hranou ruky) a z obou stran osolíme, opepříme.

Marináda: Prolisovaný česnek vymícháme s olejem, nalijeme pomerančovou šťávu, dáme sojovou omáčku a rozemnutou bazalku, vše promícháme.

Do této marinády naložíme kuřecí prsa, Necháme přes noc v chladu marinovat.
Druhý den grilujeme nebo opečeme na pánvi po obou stranách.

Příloha: chleba, vařené brambory, pečené brambory nebo bramborová kaše.

      

vloženo   8.6.2008