Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Seznam

Novinky

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Hlavní strana   >>   přílohy   >>   brambory

Petrželové brambory

Brambory - množství podle strávníků
sůl
kmín
máslo
kadeřavá petrželka

Brambory oloupeme, umyjeme, nakrájíme na čtvrtiny, nebo poloviny podle velikosti brambor a vložíme do vroucí osolené vody s kmínem. Brambory uvaříme doměkka.

Petrželku nakrájíme najemno. Pokud nemáme kadeřavou, můžeme použít petrželovou nať. Ve větším kastrole rozpustíme máslo, na kterém orestujeme petrželku, potom přidáme uvařené brambory, promícháme a krátce opečeme.

Brambory můžeme uvařit ve slupce. Uvařené brambory oloupeme, vložíme do petrželky a osolíme.

vloženo   4.8.2008