wz
  Hlavní stránka     Zelenina     Přílohy

Restovaný medvědí česnek s pórkem

medvědí česnek
1 střední pórek
5 dkg slaniny
sůl, pepř

Listy medvědího česneku pořádně omyjeme, necháme okapat a nakrájíme na proužky. Pórek očistíme, rozřízneme na půl a nakrájíme na proužky. Slaninu nakrájíme na kostičky, dáme na pánev a vyškvaříme a jsou zlaté škvarečky, vložíme pórek, krátce orestujeme a přidáme nakrájený medvědí česnek, osolíme, opepříme a krátce orestujeme. Můžeme trošku podlít vodou a podusit, až se voda odpaří.

Podáváme jako přílohu k různě připravenému masu.
Vhodný je k přírodním řízkům.
 

[CNW:Counter] a.kucharka@tiscali.cz

Aktualizováno :

Ajina kuchařka
© 2001

Vloženo 22.6.2011