Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Seznam

Foto-seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   recepty   >>   vepřové maso

Vepřové maso pečené na zelí

600 g bůčku nebo plecka, krkovičky
3 stroužky česneku
1 velká cibule
1 menší hlávka zelí
sůl, pepř, kmín
tuk

Maso nakrájíme na větší kostky. Zelí nakrouháme a rozprostřeme do pekáčku. Lehce osolíme a okmínujeme. V pánvi na rozehřátém oleji necháme zpěnit pokrájenou cibuli, přidáme maso, nakrájený česnek, osolíme, opepříme a opékáme za stálého míchání do zezlátnutí cibule i masa. Pak obsah pánve vysypeme do pekáčku na zelí, trochu podlijeme vodou a ve vyhřáté troubě upečeme.

Příloha: knedlík, těstoviny nebo chleba

     

Maminčiny recepty      vloženo 7.12.2007