wz

Seznam

Novinky

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   polévky

Mléčná fazolková

1 cibule
1 lžíce ovesných vloček
fazolky čerstvé, mražené, ve slaném nálevu
1 litr mléka
1 kostka bujónu
sůl
1 vejce

Do polévkového hrnce dáme na rozehřátý tuk nakrájenou cibulku, až začne zlátnout přidáme ovesné vločky. Krátce osmažíme, zalijeme mlékem, vložíme fazolky, přidáme kostku bujónu (masox, natur bujón) a vaříme aspoň 20 - 30 minut, aby se vločky a fazolky povařily. Před dovařením vlijeme vejce a necháme srazit. Podle potřeby osolíme.

    vloženo 3.12.2007