wz
  Hlavní stránka     Hovězí maso

Hovězí na zeleném hrášku

4 plátky zadního hovězího
sůl, pepř
hladká mouka
1 velká cibule
1 plechovka sterilovaného hrášku
tuk

Hovězí plátky osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.
V tlakovém hrnci na tuku osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso a z obou stran opečeme, tak aby se nepřipálila mouka, podlijeme nálevem z hrášku a vodou, hrnec uzavřeme a dusíme 45 minut. Když je maso měkké, přidáme hrášek, podle potřeby dosolíme a už jen přivedeme k varu a vypneme.

Příloha: špecle, rýže, vařený brambor, těstoviny

[CNW:Counter] a.kucharka@tiscali.cz

Aktualizováno :

Ajina kuchařka
© 2001

Vloženo 12.5.2011