wz

Seznam

Foto-seznam

Menu

Koření

Rady a nápady

Povídání

_____________

Návštěvní kniha

Odkazy

Napiš vzkaz na tuto adresu

[CNW:Counter]

   Ajina kuchařka   >>   recepty   >>  drůbež

Petrželové kuře

4 kuřecí prsa
sůl, pepř, mletý nebo drcený kmín
2 svazky petrželky
hladká mouka
1 kostka bujonu
200 ml smetany
2 kostky smetanového taveného sýra
sádlo na smažení

Omyté a osušené řízky lehce naklepeme, potom osolíme, opepříme, pokmínujeme, obalíme v hladké mouce a pak v nadrobno nasekané zelené petrželové nati. Opečeme z obou stran na sádle. Opečené porce přendáme do pekáče.
Do pánve přidáme zbylou petrželku vlijeme vodu, přidáme kostku bujonu, přivedeme k varu a potom nalijeme do pekáče. Na porce masa rozdělíme kostky sýra, zalijeme smetanou a v předehřáté troubě pečeme asi hodinu.

Příloha: Pečené brambory, vařené brambory, rýže.

    

časopis Překvapení - upraveno    vloženo 4.12.2009